Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/79/154279/lene.corebeing.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-button/inc/fun.inc.php on line 70

Lille Lenes Scene

Verden sett med mine barneøyne

RSS 2.0

Dag 30: AHG holdt det hun lovet, men hva nå?

Da jeg startet ut med min egen blogg, lovet voksne Anne Helene (AHG) at jeg skulle få et innlegg hver dag i 30 dager. Det har hun holdt, selv om det har kostet henne mange timer og sene kvelder foran PCen. Jeg er fornøyd med det, AHG!

Blodslit har det likevel ikke vært. AHG har kost seg veldig og ledd mye, noen ganger så tårene har trillet. Mannen hennes har humret med.

Jeg skjønner ikke helt hvorfor de synes det jeg skriver er så morsomt. Jeg forteller jo bare om ting som har skjedd, og sier hva jeg mener.
Kanskje de ikke tar meg alvorlig? I så fall er det verst for dem!

Ååååh, så deilig det har vært å blogge 30 dager i strekk! I starten følte jeg meg som en sånn trykk-koker som mamma alltid kokte poteter med. Helt sprekkeferdig!

Nå har jeg liksom fått fist ut noe av trykket. Du vet, som den lille metalldingsen man setter på toppen av lokket på trykk-kokeren. Den hopper og putrer og slipper ut litt av trykket inni kjelen hele tiden, slik at kjelen ikke eksploderer.

En gang fant mamma på at hun skulle lage fårefrikassé i trykk-kokeren. For da ville det gå fortere, tenkte hun. Men det fungerte ikke helt som hun hadde planlagt.
Det ble nemlig slik at hullet til metalldingsen tettet seg igjen, og trykket fikk ikke fist seg ut.

Trykk-kokeren hadde noe som heter sikkerhetsventil, og da trykket inni kjelen ble for høyt, hjalp den til. Det foregikk slik at frikasseen plutselig sprutet ut av ventilen, rett til værs.
Med imponerende kraft, akkurat som en geysir.

Kjøkkenet ble dusjet med fårefrikassé. Komfyren, veggene, taket og gulvet så ut som de var angrepet av brun-oransje-grønn prikksyke.

Jeg så ikke selve geysirutbruddet, men hørte at noe skjedde, og kom løpende inn på kjøkkenet for å sjekke ut hva som var på ferde.
Ett blikk rundt i rommet og deretter på mamma var nok til å skjønne at her var det best å liste seg pent ut igjen uten å stille spørsmål.
Mamma så nemlig ut som det snart var hennes tur til å få et geysirutbrudd.

Det er med vilje jeg minner deg på denne hendelsen, AHG. Hvis du lar meg stå og samle trykk for lenge før jeg får skrive igjen, kommer jeg til å sprute ut av sikkerhetsventilen!

Husk også at det er jeg som bringer glød, sprudlende bobler og fargeglade toner inn i livet ditt. Det er til ditt eget beste at du overlater tastaturet til meg innimellom og lar meg få putre ut litt trykk.

Sånn, nå er du advart 😉

 

OFF
ahg


Søk

Lille Lenes Scene


Her er det stemmen til mitt indre barn som får utfolde seg.
Rett på sak og med glimt i øyet.
Kos deg!
Hilsen Anne Helene Grøntoft