Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/79/154279/lene.corebeing.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-button/inc/fun.inc.php on line 70

Lille Lenes Scene

Verden sett med mine barneøyne

RSS 2.0

Endelig!

Nå er det gruskrekkelig lenge siden AHG har latt meg skrive noe. Hun har hatt det så travelt. Holder på hele tiden. Det har skjedd mange greier med jobben hennes, og så har hun gått på voksenskole og forskjellige kurs.

Det er fint å ha på CVen, sier AHG.

CV er et papir med en liste over jobb- og skoleting du har drevet på med, pluss skryt av deg selv øverst på arket. Og kanskje et bilde av hodet ditt som du tenker er bra å vise fram.
Tørre greier, spør du meg. Tenk om det kunne vært et eventyr i stedet!

Ikke skjønner jeg at det er verdt å stresse så mye som AHG har gjort, bare for å få noen ekstra linjer på det kjedelige CV-papiret. Det er da jammen mange nok linjer der fra før.
Men AHG er stolt av alt hun har fått til, så da får jeg vel bare godta det. Selv om jeg har sittet i en krok inni henne og sett på og kjedet meg mye av tiden.

OFF

Categories: Uncategorized Tags: ,

ahg


Søk

Lille Lenes Scene


Her er det stemmen til mitt indre barn som får utfolde seg.
Rett på sak og med glimt i øyet.
Kos deg!
Hilsen Anne Helene Grøntoft