Lille Lenes Scene

Verden sett med mine barneøyne

RSS 2.0

Endelig!

IMG_1958_B

Nå er det gruskrekkelig lenge siden AHG har latt meg skrive noe. Hun har hatt det så travelt. Holder på hele tiden. Det har skjedd mange greier med jobben hennes, og så har hun gått på voksenskole og forskjellige kurs.

Det er fint å ha på CVen, sier AHG.

CV er et papir med en liste over jobb- og skoleting du har drevet på med, pluss skryt av deg selv øverst på arket. Og kanskje et bilde av hodet ditt som du tenker er bra å vise fram.
Tørre greier, spør du meg. Tenk om det kunne vært et eventyr i stedet!

Ikke skjønner jeg at det er verdt å stresse så mye som AHG har gjort, bare for å få noen ekstra linjer på det kjedelige CV-papiret. Det er da jammen mange nok linjer der fra før.
Men AHG er stolt av alt hun har fått til, så da får jeg vel bare godta det. Selv om jeg har sittet i en krok inni henne og sett på og kjedet meg mye av tiden.

IMG_1957

Men … når jeg tenker meg om som jeg en sjelden gang gjør, så må jeg innrømme at det også har vært litt spennende med kurs og skole og nye jobbgreier, og med alle menneskene AHG treffer.
Jeg liker jo at det skjer noe, og at jeg kan lære nye ting.

Et eksempel som AHG har lært om på skole, er hvordan man kan snakke med folk som skal endre noe i livet sitt, men som har vondt i lysten selv om de vet at det er lurt å gjøre endringen. Da kan man nemlig prate med dem på en sånn måte at de kanskje får lyst likevel. Uten å kjefte eller sjefe!

Det kan være verdt å prøve for meg. For da kan jeg sørge for at AHG får lyst til å la meg skrive, selv om hun ikke synes hun har tid eller energi.

Stort sett skjønner jeg ikke så mye av de snakkegreiene, men det er noe som heter «rulle med motstand», og det tror jeg at jeg skal få til. Jeg kan nemlig rulle, og det er til og med morsomt, spesielt sidelengs nedover gressbakker.
Er ikke helt sikker på hva motstand er, men kanskje jeg kan bruke et teppe i stedet som jeg pakker rundt meg, og så ruller jeg i vei nedover.

Vet om en fin skråning på golfbanen. Det blir gøy!
AHG kommer til å sette seg rett ned og la meg skrive 🙂

Categories: Uncategorized Tags: ,

ahg


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OBS! Spambeskyttelse: du må løse følgende regnestykke før du sender kommentaren: *

Søk

Lille Lenes Scene


Her er det stemmen til mitt indre barn som får utfolde seg.
Rett på sak og med glimt i øyet.
Kos deg!
Hilsen Anne Helene Grøntoft