Lille Lenes Scene

Verden sett med mine barneøyne

RSS 2.0

Om meg – gammel

Hei, jeg heter Lille Lene.

Jeg er et barn som bor inni voksne Anne Helene Grøntoft. Da Anne Helene var liten, var hun og jeg den samme. Men så ble hun større og større, og til slutt ble hun voksen. Jeg ble værende inni henne uten å bli verken større eller gamlere. Rart, ikke sant?
Eller kanskje alle voksne har et sånt barn som meg inni seg?

Jeg kaller voksne Anne Helene for AHG.
Siden jeg er på innsiden av AHG, følger jeg med henne over alt og deltar i stort og smått som skjer i livet hennes.

Hvis du lurer på hvordan jeg er, så kan jeg si at jeg liker å være med på ting og kjeder meg fort dersom det ikke skjer noe. Jeg har masse glede og energi inni meg.
Og så liker jeg å bestemme, og jeg har de beste planene og løsningene når noe skal gjøres. Hvis jeg ikke får det som jeg vil, eller hvis andre ikke vil høre på meg, blir jeg trassig og sint. Selvsagt, for jeg vil jo være sjef!
Det er mye jeg har lyst til å finne ut av. Jeg lurer stadig på ting og har mange spørsmål i hodet mitt. Og da må jeg spørre og snakke, gjerne hele tiden.

Dessverre er jeg ikke alene om å ta plass inni AHG. Det finnes andre også, for eksempel Flinke AH og Redde Lene. Særlig Flinke AH er irriterende. Du vil forstå hvorfor når du leser om henne.

*

I mange år har jeg hatt liten plass i AHGs daglige liv. Hun har vært opptatt med jobb og familie og alle ting som skal gjøres. Det kan bli ganske kjedelig (gjesp). Spesielt når hun holder på med lista over alt som (hun tror) må gjøres, den blir nemlig aldri tom.

Jobben til AHG er litt gøy å være med på. Hun driver med noe som heter coaching, og da snakker hun med mange mennesker. Jeg følger våkent med. De har alltid nye historier å fortelle, og jeg elsker historier.
AHG holder kurs og foredrag også. Det er kult, for da står vi liksom sammen på scenen. Jeg synes det er kjempegøy når hun lar meg få utfolde meg litt. Det er jeg som gjør henne levende, skjønner du. Og det å være midtpunkt for alles oppmerksomhet er nesten enda bedre enn iskrem og sjokolade!
AHG er på kurs selv rett som det er. Det synes jeg også er spennende, for jeg liker å lære noe nytt.

AHG har vært gift i ca tusen år, og hun og mannen har to døtre som er ungdommer nå. Tenk, AHG og mannen reiste helt til Kina for å hente døtrene sine da de var små. For en stund siden fikk familien en liten hund også. Han heter Xantos og er ganske søt og morsom.

*

Jeg gapte av overraskelse da AHG plutselig en dag bestemte seg for at jeg skulle få min egen blogg. Ikke bare det, hun lovte meg innlegg 30 dager i strekk som en start!
Det begynte å boble så kraftig inni meg at jeg måtte hoppe opp og ned av bare iver. Sååå kult og fantastisk, jeg er jo stappfull av ting jeg har lyst til å si!

AHG synes jeg kan være temmelig freidig og altfor opptatt av meg selv.
Ja vel, skal jeg liksom ikke få si hva jeg mener i min EGEN blogg?
Og hvem andre tenker hun jeg burde være opptatt av?
Noen ganger er hun litt dum.

Jeg er jo mitt eget midtpunkt!
Jeg vet hva jeg mener og hva jeg vil, og jeg synes jeg er helt strålende!
Du kan bare glede deg til å lese alt det lure og fine jeg skriver 🙂

 


Søk

Lille Lenes Scene


Her er det stemmen til mitt indre barn som får utfolde seg.
Rett på sak og med glimt i øyet.
Kos deg!
Hilsen Anne Helene Grøntoft