Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/79/154279/lene.corebeing.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-button/inc/fun.inc.php on line 70

Lille Lenes Scene

Verden sett med mine barneøyne

RSS 2.0

Dag 8: Den gode kriblingen

Jeg elsker når jeg får sånn god kribling i kroppen. For eksempel når pappa kilte meg, da måtte jeg le og hyle og sparke og vri meg. Noen ganger mistet jeg nesten pusten, men det var mest deilig og morsomt!

Og så har jeg oppdaget at jeg kan få kribling i kroppen av andre ting også. For eksempel når pappa forteller om da jeg var bitte liten.

Da sov jeg i en sprinkelseng ved fotenden av sengen til mamma og pappa.
Pappa husker tilbake: «Hver morgen våknet jeg av at det kom lyder nede fra sprinkelsengen. Først hørte jeg det romsterte litt. Så kom det en liten hånd opp på kanten av sengegjerdet, og deretter en til. Så litt pusting og pesing, og det neste som kom til syne, var en hårlokk.
Litt pusting og pesing til, og opp dukket et blidt lite ansikt med store blå øyne. ‘PAPPA!’ sa du med et strålende smil. Da spilte det ingen rolle om klokka var fem på morgenen, det var så fantastisk å se det tindrende lille ansiktet!»

Å, jeg elsker den historien! Jeg føler meg så spesiell og fin når pappa forteller den. Og det kribler så deilig i hele meg at jeg får lyst til å hoppe opp og sprette.
En gang til, pappa, en gang til!

OFF

Categories: Uncategorized Tags: , ,

ahg


Søk

Lille Lenes Scene


Her er det stemmen til mitt indre barn som får utfolde seg.
Rett på sak og med glimt i øyet.
Kos deg!
Hilsen Anne Helene Grøntoft