Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/79/154279/lene.corebeing.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-button/inc/fun.inc.php on line 70

Lille Lenes Scene

Verden sett med mine barneøyne

RSS 2.0

Dag 12: Høy på skryt!

Akkurat nå er voksne Anne Helene (AHG) og jeg høye på skryt. Ja, det er AHG som har fått skrytet altså, men jeg soler meg gjerne i hennes glans!

Etter at AHG hadde kjøpt Allers i går og sett seg selv på trykk med fin frisyre, lekker sminke og stilige antrekk under «Finn din stil», ble hun så opprømt at hun skannet inn en av sidene og la ut bildet på Facebook. Og så ventet hun spent på om noen ville trykke «Liker», eller kanskje til og med komme med en hyggelig kommentar.

Responsen lot ikke vente på seg. Det tok ikke mange sekundene før det begynte å tikke inn med «Liker» og smigrende kommentarer. Smilet til AHG ble bredere og bredere for hver nye tilbakemelding. Alle syntes hun var fin og flott og stilig og lekker. Det bygget seg opp med gode kjemikalier inni kroppen hennes (endorfiner og sånt), og de kan jeg bruke til å ha det gøy med.

Juhuuu, jeg surfer av sted på en deilig feel-good-bølge! Hi-hi, det bruser og bobler! Diggedi-diggedi-doo, jeg vrikker og vrir, hopper og danser! Jeg er best, jeg er deiligst, jeg er finest, jeg er toppen, jeg er MEEEEEG!

Å, for et deilig kick! Det gjelder å nyte det i fulle drag mens det er der. La det brenne seg inn og etterlate et dypt avtrykk. For like fort som det kommer, så er det over igjen.
Men når vi har et godt avtrykk, kan vi kose oss med ekkoet. Det varmer lunt og godt som glørne i peisen etter at ilden har sluknet. Og puster vi på det, så flammer det opp igjen!

Det er noe å hente fram og nære seg på når dagene blir korte og skyggene lange.
Ikke sant, AHG?

OFF

Categories: Uncategorized Tags: ,

ahg


Søk

Lille Lenes Scene


Her er det stemmen til mitt indre barn som får utfolde seg.
Rett på sak og med glimt i øyet.
Kos deg!
Hilsen Anne Helene Grøntoft