Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/79/154279/lene.corebeing.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-button/inc/fun.inc.php on line 70

Lille Lenes Scene

Verden sett med mine barneøyne

RSS 2.0

Dag 23: En ny oppdagelse

I dag skjedde det et eller annet inni voksne Anne Helene (AHG) som fikk meg til å oppdage noe jeg ikke har vært klar over før.

Det begynte med at hun leste om en dame som var i ferd med å dø av kreft. Damen hadde det man kaller en nær-døden-opplevelse, og det var rart, for da kunne hun liksom velge om hun ville leve og bli frisk, eller om hun ville dø på ordentlig. Så valgte hun å leve, og hun ble så fort frisk at ingen skjønte hvordan det kunne gå an. Flere av tingene damen fortalte gjorde inntrykk på AHG, spesielt noe hun sa om å være til stede i øyeblikket og glede seg over livet.

Like etterpå leste AHG et blogginnlegg fra The Joyful Mother, der det sto om hvor viktig det er å ha en visjon for livet sitt. Visjon er en sånn stor og fin drøm om hva du aller mest ønsker deg.

AHG tenkte på hva som kunne være hennes visjon, og så husket hun på sin aller største og hemmeligste drøm. Den har visst vært litt fjern for henne en stund, men nå kom den tilbake med en tyngde og klarhet som den ikke har hatt før. En sånn «ja, det skal jeg faktisk få til»-visshet som gikk fra topp til tå. Jeg tror AHG ble overrasket over hvor konkret den fjerne drømmen plutselig ble, og hun fikk tårer i øynene.

Og da, skjønner du, da skjedde det noe inni henne. Som du kanskje vet bor jeg på innsiden av AHG, nærmere bestemt i magen hennes (eller solar pleksus som det heter på fint). Derfor kan jeg se og høre og føle hva som skjer med henne.
Og nå kom det et lys fra hjertet hennes, et fint lys som strålte utover. Og inni det lyset, der var det en dame som var som en dronning! Hun var varm, sterk og klok.

Jeg måpte og tenkte: «Oi, for en fantastisk dame!» Tenk om hun har bodd der i hjertet til AHG hele tiden, og så har jeg oppdaget henne først nå!
Jeg følte, jeg bare visste, at denne damen kan jeg gå til med hele meg og være fullstendig trygg. Hun vil møte meg med varme og kjærlighet, enten jeg har oppført meg pent eller ikke. Det er rart, men jeg er altså helt bombesikker på at dronningdamen i hjertet til AHG vil ta imot meg med åpne armer akkurat som jeg er.

Så deilig. Henne må jeg besøke, altså!

Vet du forresten hva MIN visjon er? Å være GLAD 🙂

OFF
ahg


Søk

Lille Lenes Scene


Her er det stemmen til mitt indre barn som får utfolde seg.
Rett på sak og med glimt i øyet.
Kos deg!
Hilsen Anne Helene Grøntoft